Noutăți

Fun pe Kovorul Rosu

fun covor rosu

Vad de curand titlu mare intr-o revista “de scandal”: “Vedete second hand pe covorul rosu” :))))) si ma intreb…De ce vedetele sunt second hand si nu Kovorul?!?!?

Pentru ca el a ajuns legenda, si nu vedetele. Kovorul rosu este inatacabil, atemporal. Ti-ai putea imagina marile festivaluri de film, premiere si lansari cinematografice fara Kovorul rosu?…Asa ma gandeam si eu… 🙂 in schimb cred ca pot avea loc in lipsa unei vedete sau a alteia.

Exista in lume o serie de obiecte care au facut istorie, si ce e frumos e ca sunt asociate cu evenimente cu iz de poveste. Kovorul rosu este in mod cert unul din ele.

Te-ai intrebat vreodata cum arata Kovorul rosu? Ce material are, ce textura, e acelasi de la an la an, sau se arunca la gunoi dupa fiecare parada? Exista Kovorul Rosu Valentino, sau Kovorul Rosu Versace? Este kovorul rosu un personaj in sine, sau doar un prilej de afisare somptuoasa a marilor actori?

Este o legenda, elementul distinctiv al marilor parade ale lumii, cu toate acestea ironic sortit calcarii in picioare. E trist sau mai degraba de-un comic surd? Cate tocuri ascutite nu l-au impus de-a lungul anilor, dar cate picioare faimoase a avut ocazia sa admire dintr-o pozitie cel putin privilegiata?

Declar Kovorul Rosu Cenusareasa moderna, simbolul luxului in lumina reflectoarelor, sortit depozitelor prafuite la terminarea balului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.