Organizatorul campaniei: Pro Confort Distribution Carpet SRL
Modalităţi de desfăşurare : Aplicarea de reduceri procentuale (maxim 40% discount) asupra pretului final al produselor.
Produse participante: Toate produsele incluse in oferta de black friday de pe www.proconfortcarpet.ro
Durata: 01.11.2022 – 30.11.2022

Campania promotionala pentru clientii companiei SC PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET SRL

Perioada campaniei: 01.11.2022 – 30.11.2022, cu posibilitatea de extindere si in luna decembrie, in limita stocului disponibil.

Articolul  1: Organizatorul campaniei

Art.1.1  Campania “1 An de prezenta online”este organizata de catre SC PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET SRL cu sediul in VOLUNTARI, STR. EMIL RACOVITA, NR.70, VILA 60 A, CAMERA 7, ET.P. Tel.: 0720 777 645; E-mail: contact@proconfort.eu, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/2479/2011, cod unic de inregistrare RO29128629, denumita in cele urmeaza ‘’Organizatorul’’

Art.1.2  Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2: Denumire, durata, locul desfasurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea “1 An de Prezenta Online”.

Art.2.2. Campania promotionala se desfasoara in perioada 01.11.2022 – 30.11.2022, cu posibilitatea de extindere si in luna decembrie 2022.

Articolul 3: Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniei il reprezinta produsele comercializate de catre PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET SRL prin intermediul site-ului proconfortcarpet.ro.

Art.3.2. Campania consta in acordarea de reduceri promotionale.

Art.3.3. Promotia se acorda tuturor produselor aflate in promotie in functie de disponibilitatea stocului conform strategiei de marketing a companiei.

Articolul 4: Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica si/sau juridica avand domiciliul/sediu in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioada mentionata.

Articolul 5: Modul de desfasurare a campaniei promotionale

Art.5.1. Achizitionarea de produse la pret redus (pret promotional).

Articolul 6: Modalitatea de identificare si cumparare.

Art.6.1. O persoana fizica sau juridica poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii, daca produsele indeplinesc conditiile prevazute in prezentul regulament.

Articolul 7: Limitarea raspunderii.

Art.7.1. Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la pierderile sau deteriorarile etichetelor campaniei.

Art.7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara campania.

Art.7.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice participant la campanie care prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al campaniei.

Articolul 8: Litigii.

Art.8.1. Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la Campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu este posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti competente apartinand sediului social al organizatorului.

Articolul 9: Intreruperea campaniei promotionale.

Art.9.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala sau de a modifixca regulamentul acestei promotii, cu informarea prealabila a clientilor.

Articolul 10: Regulamentul campaniei promotionale.

Art.10.1. Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit la sediul organizatorului pe toata perioada desfasurarii campaniei promotionale.

Art.10.2. Orice solicitare avand ca obiect Campania promotionala  poate fi trimisa la adresa de mail contact@proconfort.eu.

Redefinim confortul ca stil de viata

Campania este valabilă în limita stocului disponibil și a condițiilor prezentului Regulament.

Din prezenta ofertă fac parte toate produsele din oferta Pro Confort Distribution Carpet.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Aici vei gasi toate informatiile necesare despre ce facem noi cu datele tale.

Ce date colectam de la tine ?
Date de contact ( nume, prenume, email, nr. de telefon )

Date financiare ( in cazul in care faci o achizitie de la noi )

Alte date care te identifica ( cookie-uri si informatii din traficul de server )

Ce sunt informatiile din traficul de server?
Atunci cand vizitezi un site web, dezvaluiti anumite informatii: adresa IP, ora vizitei, websiteul din care ai venit atunci cand ai accesat websiteul nostru etc. site.ro, ca si alte websiteuri, inregistreaza aceasta informatie pentru a putea personaliza continutul sau, pentru a se putea proteja de atacuri externe indreptate impotriva capacitatilor sale tehnologice sau pentru a urmari, de-a lungul timpului, traficul inregistrat pe website si paginile cele mai accesate de catre cititorii sai, pentru imbuntatirea continutului websiteului.

Ce facem cu datele care le colectam?
In general folosim datele tale pentru ati raspunde la solicitari, pentru ati transmite documentele de plata sau contracte.

Pentru a te informa despre actualizarile efectuate pentru platforma WordPress si eventualele masuri de securitate aplicate.

Care e motivul pentru care le colectam?
In cazul datelor de contact ne bazam pe interesul tau legitim, care reiese din solicitarea facuta catre noi.

Pentru datele financiare, avem o obligatie legala sa iti prelucram aceste date atunci cand faci o achizitie de la noi.

Cat stocam datele?
Daca doar ti-am raspuns la solicitare fara ca intre noi sa intervina un contract, datele tale vor fi stocate 6 luni.
Daca am semnat un contract, iti stocam datele pe perioada valabilitati contractului, cat si o perioada dupa (perioada legala obligatorie) necesara pentru a face dovada contractului.
Daca ne-ai platit, datele financiare trebuie pastrate pe o perioada de minim 10 ani.

Cine mai are acces la datele tale?
Putem dezvalui datele tale personale (descrise mai sus) in urmatoarele conditii: ne soliciti expres aceasta sau autorizezi expres dezvaluirea;

Informatiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de perchezitie, a unei citatii sau a unei hotarari judecatoresti), a impune un acord pe care il avem cu tine sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranta sau drepturile, proprietatea sau siguranta angajatilor nostri sau a altora;

Informatiile sunt furnizate agentilor nostri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care indeplinesc functii in numele nostru;

In cazul in care vorbim despre abordarea unor urgente sau a unor cazuri de forta majora sau in cazul in care dezvaluirea este necesara pentru a solutiona litigiile, revendicarile sau persoanele care detin un interes legal sau benefic.

Ce drepturi ai?
Ne poti solicitita pe adresa contact@proconfort.eu o copie a tuturor datelor personale colectate de noi, precum si in cazul în care dorești să îți transmitem, informații despre datele personale colectate de la tine.
Ne poti solicitita pe adresa contact@proconfort.eu actualizarea datelor personale colectate de la tine.
Ne poti solicitita pe adresa contact@proconfort.eu stergerea datelor personale colectate de la tine.

Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.

Dacă, desi depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

De asemenea, puteti consulta Politica de cookies.