Redefinim confortul ca stil de viata

Profesionalism, promptitudine, progres. Sunt valorile după care ne ghidăm de mai bine de 20 de ani, timp în care am finalizat peste 1000 de proiecte pe piața de pardoseli din România. Cu o echipa bine pregătită, servicii complete de la consultanță, livrare și montaj, fiecare client Pro Confort devine un prieten. Un prieten care ne ajută să ne ducem la îndeplinire misiunea, aceea de a redefini confortul ca și stil de viață, prin produse precum mochete, covoare, pardoseli PVC, traverse și tapet, la cea mai înaltă calitate.

Produsele noastre sunt fabricate cu ajutorul unor tehnologii inovatoare ce folosesc materiale ecologice. Astfel, covoarele, tapetul sau mocheta din spațiul tău sunt prietenoase cu mediul, sustenabile, încadrându-se în standardele europene.

Toate produsele sunt menite să îți îmbunătățească stilul de viață prin confortul oferit, atat în spații rezidențiale, cât și în clădiri de birouri, clinici, școli, săli de evenimente sau chiar terenuri de fotbal. Portofoliul nostru de clienți înglobează proiecte de suflet, precum: Atra Doftana, Genpact Romania, Romexpo, Arena Națională, Intract Media Group.

Cine are încredere în noi? Arhitecți, designeri, firme de construcție, furnizori direcți, TU – clientul nostru. Încă de la începutul colaborării suntem alături de tine, îndrumându-te către cea mai bună alegere pentru confortul spațiului tău. Primești sprijinul de care ai nevoie pe parcursul întregului proces, astfel că fiecare vizită în showroom-ul nostru se încheie cu un zâmbet.

Te așteptăm și pe tine în magazinul Pro Confort, situat la doar 10 minute de Piața Universității. Aici te vei bucura de un spațiu architectural deosebit și vei simți spiritul echipei noastre, gata să te îndrume în alegerea produsului ideal pentru proiectul tău.

Pentru ne cunoaște și mai bine, ne poți vizita pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/ProConfortBucuresti/ si instagram sau poți citi articolele noastre din secțiunea BLOG.

Pentru a intra în contact direct cu noi, folosește formularul de contact sau unul dintre mijloacele de contact de aici: https://proconfortcarpet.ro/contact/.

3L4A8688 1 scaled
Proconfort video

Echipa

Ne mândrim cu o echipă de profesioniști în domeniu, mereu pregătită cu profesionalism și promptitudine să te ajute în a alege cel mai potrivit produs pentru proiectul tău. Fie ca ești în căutare de covoare pentru casă, mochete pentru birou, tapet pentru camera copilului sau linoleum pentru un spațiu comercial, specialiștii noștri te vor ghida spre cea mai bună soluție.

Alege să fii un client fericit!

3L4A8993 scaled

Gabriela Pereteanu

CEO

Confortul, pentru mine, înseamnă să vii la birou cu drag, să pășești pe podeaua acelui loc și să te simți ca acasă. Să lucrezi în echpă ca într-o familie și să te dedici clienților tăi cu aceeași energie, ghidată de valorile companiei tale.

 

 

3L4A8861 scaled

Andreea Pereteanu

COO

Puntea de legătură între noi și satisfacția clienților noștri este clădită din spirit antreprenorial, promptitudine şi profesionalism. Sunt elementele cheie care stau la baza experienței noastre de mai bine de 20 de ani pe piața de pardoseli din România și care ne ajută să creștem cu fiecare client mulțumit.

3L4A9244 scaled

Carmen Negoita

PR Manager

Visul clienților noștri de a găsi acea pardoseală ideală care transformă un simplu loc într-o “oază de bine” devine realitate încă de la primul contact cu fiecare client care ne calcă pragul.

 

 

3L4A0007 1 scaled

Florin Mincu

Sales Manager

La Proconfort facem lucrurile diferit. Încercăm să cunoaștem clientul și să îi înțelegem nevoile, pentru a putea să îi propunem cea mai bună soluție în ceea ce privește pardoseala potrivită pentru proiectul său. Așa se încheie prietenii, nu doar vânzari.

3L4A9097 scaled

Ana-Maria Pohrib

Online Sales Manager

În mediul online, lucrurile se schimbă rapid și trebuie să fii la curent cu tot ce e nou, pentru a putea rămâne primul pe piața în care activezi. Însă, un lucru rămâne constant. Pasiunea pentru ceea ce facem la Proconfort și starea de bine pe care o primesc atunci când pășesc pe podeaua din biroul nostru.

dex

 

Project manager

Planificarea, organizarea și supravegherea atentă a proiectelor devin o sarcină mult mai ușoară atunci când ești cu adevărat implicat în ceea ce faci.

3L4A9162 scaled

Dan Ion

Store Manager

 Showroom-ul Proconfort este atât oglinda calității muncii noastre, cât și acel mediu ideal de lucru, care are puterea să aducă o stare de bine atunci când pășești în încăpere.

 

dex

Area Sales Manager

Planificarea, organizarea și supravegherea atentă a proiectelor devin o sarcină mult mai ușoară atunci când ești cu adevărat implicat în ceea ce faci.

3L4A0033 1 scaled

Laura Zacon

Warehouse Manager

Pentru a construi ceva durabil, trebuie să ai răbdare; însă pasiunea pentru munca ta și perseverența sunt temelia oricărui proiect reușit.

dex

Lucian Tănasă

Purchasing Manager

Relațiile cu furnizorii și clienții noștri sunt esențiale pentru a putea oferi cele mai bune produse în materie de pardoseli. Materialele, distribuția și toate detaliile unui proces de achiziție sunt atent organizate pentru a putea livra prompt și eficient fiecare proiect în care ne implicăm.

Parteneri ProConfort

1 300x300 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20