TERMENI ȘI CONDIȚII

Datorita inovatiilor tehnologice si schimbarilor legislative, acest document va fi revizuit, din cand in cand. Prin urmare, le solicitam utilizatorilor sa ia cunostinta de acest document – Termeni si Conditii de Utilizare – inainte de fiecare vizita, pentru a fi la curent cu toate schimbarile si amendamentele aparute.

Site-ul proconfortcarpet.ro, este detinut si administrat de societatea PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO29128629, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2479/2011, cu sediul social in SAT VOLUNTARI ORS. VOLUNTARI, STR. EMIL RACOVITA, NR.70, VILA 60 A, CAMERA 7, ET.P. Tel.: 0720 777 645; E-mail: contact@proconfort.eu.

Navigarea pe site-ul proconfortcarpet.ro, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

Proconfort isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre proconfort si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul interactiunii.

Definitii:

Site – reprezinta pagina de internet apartinand PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L., care se afla la adresa www.proconfortcarpet.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / afisate online.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul proconfortcarpet.ro.

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame, etc si constituie “continutul” site-ului proconfortcarpet.ro care este proprietatea companiei PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L.. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului proconfortcarpet.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre Dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii. proconfortcarpet.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.proconfortcarpet.ro.

DESCRIERE SITE

Proconfortcarpet.ro este un magazin online. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

TERMENE DE LIVRARE 

Livrarea produselor achiziționate de la Pro Confort se face pe întreg teritorul României.
Termenul de livrare este individual și se regăsește lângă fiecare produs. În funcție de modalitatea de plată, livrarea începe imediat după procesarea plății (în cazul plății online, cu cardul) sau în următoarea zi lucrătoare după încasarea plății de către Pro Confort (în cazul plății prin transfer bancar/ordin de plată).
Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, cu excepția sărbătorilor legale.
Costul de livrare se regăsește în procesul de lansare al comenzii, în “Coșul Meu”.

Termenul de livrare din depozit al produselor este de 3-5 zile lucratoare.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pro Confort pune la dispoziție clienților săi mai multe modalități de plată:

  • Plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro), prin procesatorul de plăți PayU
  • Ordin de plată /Transfer bancar
  • Plata în avans în magazinul fizic PRO CONFORT
  • Plata la livrare .

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, în cazul unei comenzi telefonice prin intermediul departamentului “Servicii clienți”, din motive de siguranța datelor, nu puteți utiliza toate modalitățile de plată menționate mai sus. Puteți opta doar pentru plata prin Ordin de plată / Transfer bancar sau pentru Plata în avans în magazinul fizic PRO CONFORT .

Toate prețurile menționate pe site conțin TVA.

POLITICA DE RETURNARE 

  • Produsele se pot returna în termen de 14 de zile calendaristice.

Fac excepție de la politica de returnare produsele personalizate (de ex. metraje tăiate la o anumită dimensiune, produse debitate sau comenzi speciale), care nu se pot returna.

De asemenea sunt exceptate cazurile in care sunt comenzi diferite si difera lotul de productie si nuanta materialului.

–  Completeaza formularul de retur din dreapta si astepta sa fii contactat de colegii nostri

–  Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.

–  Noteaza pe scrisoarea de transport (AWB) numarul comenzii de forma (RETUR comanda #XXXX) iar apoi trimite-ne numarul de AWB si firma de curierat cu care ai trimis produsele la adresa de email contact@proconfort.eu.  Coletele care nu au trecut pe AWB numarul cererii de retur, cele de care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate!

–  Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.

– Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la curier in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

* Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat

În cazul returnării produselor, costul expediției este suportat de către client.

INFORMATII LEGATE DE TRANSPORT

Transport gratuit* la comenzi in valoare mai mare de 1000 lei pentru produsele livrate in Bucuresti-Ilfov si 1500 lei in restul tarii.
Pentru comenzi mai mici de 1000 RON/1500 RON, costul transportului este astfel:

  • Bucuresti si Ilfov – 49.90 lei
  • Restul tarii – 69.90 lei

Livrarea se face prin curier , masina firmei noastre sau cu un transportator, in functie de cantitate si locatia dvs.
Produsele pot fi ridicate si din magazinul Pro Confort, situat in localitatea Bucuresti, Calea Mosilor, nr. 105, sector 2 sau din depozitul nostru din Comuna Afumati, Str Aurel Vlaicu nr 10, Judetul Ilfov.

Termenul de livrare pentru produsele din stoc este de 3-5 zile lucratoare, pentru produsele la comanda poate ajunge pana la 4 saptamani de la achitarea avansului, in functie de produsul ales si de disponibilitatea la producator.

* pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire Dragon Star, se va percepe o taxa suplimentara de 25 +TVA. Daca nu doriti sa achitati aceasta taxa, puteti opta pentru ridicare de la cel mai apropiat sediu Dragon Star.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului proconfort.eu nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L..

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii, transmiterii de mesaje, intocmirea de rapoarte. PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de inscriere. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania

LIMITAREA RASPUNDERII

Societatea PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Societatea PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L. nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Societatea PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Societatea PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L. nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.proconfortcarpet.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la societatea PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L.. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.proconfortcarpet.ro. PRO CONFORT DISTRIBUTION CARPET S.R.L. nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.proconfortcarpet.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si Conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Utilizatorul site-ului www.proconfortcarpet.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

De asemenea puteti consulta Politica noastra de Confidentialitate.