Noutăți

Cea mai iertătoare mochetă din lume!

Trăiește viața fără griji !

Când mocheta SmartStrand a fost lansată în 2005 , a fost rapid accepată de consumatorii care căutau o alternativă inovatoare la covoarele traditionale . În primii 10 ani, mocheta SmartStrand și-a castigat o reputatie impresionanta .

Mocheta SmartStrand Forever Clean dispune de Nanoloc, o nanotehnologie avansata care încapsulează complet fibra pentru a crea o barieră superioara împotriva lichidelor colorate.

Mocheta SmartStrand Lounge

Protectia permanenta încorporată împotriva petelor mocheta SmartStrand este singura care rezista chiar si la petele patrunse adanc in țesătură . Alte mochete folosesc protectie temporară , care se spală si se uzează în timp . Prin teste independente s-a demonstrat ca mocheta SmartStrand se curata de 3 ori mai usor decat o mocheta obisnuita . Așa că poți respira ușurat știind că mocheta ta se întreține mai usor si mai bine decat un covor obisnuit.

MEREU – Durabilă

  • Mocheta SmartStrand Forever Clean este fibra inovatoare , concepută pentru a rezista un trafic chiar si intens . Aceasta trasatura unica este încorporata în fibră la nivel molecular , determinând ca fibra să revina păstrandu-și frumusețea și aspectul în timp .

MEREU – Pufoasă

  • Mocheta adauga căldură și confort unei camere ca nici o altă pardoseală . Mocheta SmartStrand vă permite să vă bucurați de acest confort cu liniste sufletească de lungă durata. Mocheta SmartStrand este deosebit de placută la atingere, extrem de moale si netedă.

MEREU – Sustenabilă

  • Mocheta SmartStrand este parțial compusă din materiale vegetabile regenerabile anual , care reduc la minimum utilizarea resurselor naturale limitate. Acest lucru, permite de asemenea , să reducem consumul de energie în procesele de fabricație a acestei game . Este bine să știi că poți avea frumusețea, confortul și durabilitatea pe care le dorești într-o mocheta, fară a dăuna planetei noastre.
Mochetă SmartStrand Loft Life

Fibrele din mocheta SmartStrand sunt realizate cu 37% amidon natural , ceea ce duce la cele mai ecologice fire disponibile astăzi pe piață . Cantitatea de energie necesară pentru a produce această fibră Triexta , este cu 30% mai mica decât în cazul altor fibre . Prin urmare întregul proces de productie emite cu 63% mai putin CO2 decat este cazul altor fibre sintetice. Colectia SmartStrand este realizată în Belgia de către Lano Carpets , conform celor mai stricte cerinte de calitate și urmand sistemele adecvate de control al ISO/Green .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *