Noutăți

Jurnal de criza

jurnal de criza

Grupuri de manifestanti pasnici se indreapta din toate colturile Bucurestiului catre Piata Universitatii – simbolul sfarsirii a ceva si inceperii a altceva.
Alte grupuri bine organizate de oameni vin din toate partile Romaniei sa ia parte la ampla manifestatie publica.
Au fost cativa ani de criza in care nimic nu a mai semanat cu ce a fost inainte, vremuri dificile pentru toata pupulatia. Nimeni nu mai suporta situatia. Toata tara ‘fierbe’, desi afara sunt putin peste 3 grade C.
Nu mai exista absolut nicio solutie. Nu mai exista speranta, incredere, nu mai exsita nimic din ceea ce s-a cladit in cei 21 de ani de libertate.
In sfarsit, manifestantii se grupeaza cu zecile de mii in Piata Universitatii. Ca masura de protectie, s-au trimis efective intregi de jandarmi pentru a face fata posibilelor incidente. Nimeni nu doreste ca nemultumirile sa izbucneasca violent si ca situatia sa degenereze. Televiziunile transmit live.
Din piepturile zecilor de mii de manifestanti a inceput sa se scandeze: VIATAA DISPERATAAAA DE IARBA USCATAAAAA! VREM IARBA VERDEEEEE! VREM IARBA VERDEEEEE!
Cand nimeni nu mai spera intr-o solutie, a fost adus de urgenta un reprezentant PRO CONFORT. Acesta se indreapta hotarat spre tribuna din care va face un anunt. Este o liniste mormantala. Este ultima solutie.
Cu o voce sigura, ferm in atitudine declara:
Buna ziua! Situatia s-a remediat. Va oferim iarba verde pentru absolut toate activitatile pe care doriti sa le intreprindeti:
– Gazon artificial sportiv: diverse grosimi, in functie de sportul practicat, cu rezistenta la umiditate, inghet, frig, caldura, raze UV
– Iarba artificiala de curte: diferite grosimi, in functie de imaginea pe care doriti sa o creati peisajului
– Gazon artificial pentru terase acoperite si neacoperite, pentru locuri de joaca pentru copii, dar si pentru acoperirea scarilor din intrarea in cladiri.

Dupa acest anunt, toti manifestantii au izbucnit in urale si s-au indreptat catre sediul PRO CONFORT din Bucuresti, Calea Mosilor 105, dar si spre magazinul din Voluntari, Bd. Voluntarilor nr. 70.

Intr-o iarna fara zapada si intr-o perioada de criza, PRO CONFORT te ajuta sa iti indeplinesti visele.

Vino in magazinele noastre si primesti oferta cea mai buna. Pentru ca perioada de criza ia sfarsit daca te imprietenesti cu noi.

Pentru comenzi, click aici   www.proconfort.ro/pardoseli/produse.php?mod=22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *