Noutăți

Stiai ca…

did u know

Alegerea tipului de pardoseala este o provocare nu doar din perspectiva estetica, ci si din motive tehnice. Iti dezvaluim mai jos o serie de informatii utile care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita 🙂

MOCHETA IN DALE

Cu toate ca mocheta este intotdeauna solutia cea mai estetica si mai selecta de amenajare a unui local, restaurant sau hotel, de cele mai multe ori nu se apeleaza la aceasta solutie deoarece se considera ca este greu de intretinut si trebuie inlocuita la un anumit interval de timp intreaga suprafata.   

  • Mocheta in dale cu dimensiunea de 50×50 cm (ca o placa de gresie mare) reuseste sa rezolve problema intretinerii:

        – placile de mocheta care se murdaresc se pot spala individual – inclusiv cu furtun cu presiune.
– placile care se murdaresc atat de rau incat nu se  mai doreste spalarea lor 
se  pot schimba individual – costul inlocuirii unei placi de mocheta reprezinta doar 0.1% din valoarea investitiei – pentru un spatiu de 250 mp. Inacest fel, o rezerva de 5% in plus de mocheta in dale va ajuta sa va pastrati spatiul de primire a clientilor curat si ingrijit – o viata intreaga.

  • Mocheta in dale 50×50 cm are costuri mai reduse de instalare si inlocuire decat orice alt tip de pardoseala. In plus este reciclabila, iar in viitor se asteapta ca si in tara noastra sa se sustina guvernamental programe “gen Rabla – la masini”  astfel incat o parte din banii investiti de dumneavoastra  sa poata fi recuperati de pe mocheta uzata. Programe de acest gen functioneaza deja cu mare succes in vestul Europei. – waronwaste.interfaceflor.eu/en/
  • Mocheta in dale de 50×50 cm va permite  sa schimbati oricand cromatica spatiului dumneavoastra, aleagand sa adaugati  cateva placi dintr-o alta culoare in functie de eveniment, sau sa delimitati un spatiu mai select din incapere (spre deosebire de gresie sau granit – care sufera din cauza lipsei culorilor si a costurilor foarte mari pe care le presupune o eventuala dorinta de a  schimba un model, o nuanta).
  • Mocheta in dale 50×50 cm este de asemenea foarte rezistenta datorita suportului de bitum asemeni unui cauciuc flexibil, fiind rezistenta  pentru trafic intens mult mai bun decat al parchetului, de exemplu.
  • Mocheta in dale de 50×50 cm va permite sa folositi o instalatie de incalzire prin pardosealacare va reduc consumul de energie si care vine in completarea senzatiei pe care mocheta o ofera in general – de spatiu cald si primitor.
  • Mocheta in dale 50×50 cm este fonoabsorbanta reducand zgomotul cauzat de scaune trase pe obisnuita pardoseala ceramica din localuri, de tacamurile care sunt scapate pe jos sau detocurile pantofilor (nimic nu este mai neplacut decat agitatia din jurul tau atunci cand incerci sa te bucuri de o  cina linistita dupa  stresul din timpul zilei).

Pentru ca mocheta reprezinta pardoseala selecta prin care ii demonstrati clientului dumneavoastra ca ii respectati dorinta de  liniste ,  caldura si confort exclusivist .

De ce sa alegi  PVC-ul ca pardoseala?

PVC-ul este  unul dintre cele mai vechi materiale sintetice cu cea mai lunga istorie in  productia industriala. Dezvoltat in anii 1940, acum detine un record de 50 de  ani de utilizare. Totusi, PVC-ul a fost obiectul criticilor unor grupari  extremiste de aparare ale mediului  acest  lucru ducand la circulatia unor informatii eronate cu privire la PVC.

Mai jos sunt  enumerate cateva consideratii si aspecte pozitive cu privire la utilizarea  PVC-ului ca pardoseala.

O gama foarte larga de modele si culori
Daca doriti sa imitati aspectul si textura unor  materiale naturale precum lemnul, piatra sau ceramica, sau daca preferati un  model care este posibil doar cu ajutorul tehnologiei moderne de imprimare,  pardoseala din PVC va ofera cea mai larga gama de modele si culori.

Costuri scazute
PVC-ul este investitia ideala in comparatie cu  alte pardoseli.

Confort si durabilitate
PVC-ul are o rezistenta mai mare in timp in  comparatie cu alte pardoseli dure. Durabilitatea sa este evidenta in cazul  paharelor sau a altor obiecte cazute pe suprafata sa in mod accidental.  Duritatea sa foartea scazuta il face sa fie  alegerea perfecta pentru camerele copiilor care inca nu stiu sa mearga si ale  batranilor.Intretinere usoara
PVC-ul necesita o intretinere minima – cu  siguranta mai scazuta decat in cazul oricarei alte pardoseli.

Rezistenta la apa
PVC-ul nu absoarbe lichidele, astfel incat este  potrivit pentru oricare camera din casa, in special pentru bai si bucatarii.

Se instaleaza oriunde
PVC-ul poate  fi utilizat in orice situatie, putand fi aplicat peste majoritatea suprafetelor (cu exceptia mochetei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.