Inspiratie, Noutăți

Vintage

vintage


In ultimul timp cuvantul “vintage” pare sa fie prezent peste tot. In moda, in decoratiuni, in bucatarie…
Si sa reusesti sa aduci casei tale un aer vintage nu e deloc usor. Ai nevoie de idei bune ca sa poti sa reusesti. Dar noi te ajutam!
Pentru inceput, sa intelegem ce inseamna vintage!
In stilul vintage, ideea principala este sa recuperati obiecte, haine sau tendinte din trecut si cumbinandu-le cu stiluri de acum, sa le faceti actuale.
Combinati mobila moderna cu piese speciale si unice din trecut.

Nu stiti unde sa gasiti astfel de piese? Exista targuri de antichitati; acolo gasiti piese deosebit de frumoase si la preturi acceptabile. Puteti cauta si in anticariate, unde majoritatea pieselor sunt deja restaurate. De asemenea sunt foarte multe site-uri unde gasiti tot felul de produse vintage.
Ce sa alegeti?
Alegeti piese care va reprezinta, pentru ca in vintage nu exista ceva “la moda”; totul depinde de stilul dumneavoastra.
Esential: sa combinati!
De exemplu, combinati o canapea veche, retapitata cu un material “ultramodern” sau un birou antic din lemn masiv cu scaune si lustre moderne.
Peretii? Ii puteti decora cu tablouri, rame antice, cu rame moderne argintii sau rame in culori mate, pastelate cu unele in culori foarte vii.


Cu aceste mici ponturi si detalii personale reprezentative, sigur veti reusi sa aveti echilibriul intre vintage si modern, obtinand astfel armonia dorita in casa dumneavoastra.
P.S. Nu uitati! Vintage nu e sinonim cu invechit, ci cu “antic plin de farmec”.

Va recomandam site-ul: www.vintage.ro sau targul de antichitati organizat in Bucuresti la Romexpo: 29.03.2012-01.04.2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.