Inspiratie, Noutăți

2013 sa fie cel mai bun an din viata noastra :)

2013 scaled

In 2012…se spunea ca va veni sfarsitul lumii, dar s-au inselat amarnic.
Acum noi ne aflam la inceputul unui nou an. Oare cum o sa fie acesta?


La 12 noaptea la trecerea in noul an artificile luminau cerul, toti se imbratisau, strigau de fericire si in euforia acelui moment eu m-am orpit…m-am uitat si ma gandeam la viata mea si a celor care erau in jurul meu.
Toti cred ca am avut anul trecut macar un moment in care simteam ca am ajuns la capatul puterilor, totul era innorat si fara speranta, dar spre fericirea noastra cineva acolo sus ne iubeste atat de mult incat ne ofera sansa unui nou inceput…
Tot ce-mi doresc si va doresc este ca experientele anilor trecuti sa ne ajute ca in acest nou an sa avem un suflet nou, mai iubitor, bland si rabdator. Si momentele ce vor urma in 2013 sa ne faca o persoana si mai buna.
Trebuie sa incepem prin a face zilnic tot ce este necesar, nu doar ce “putem”, astfel ne vom da seama ca am realizat ceea ce acum pare imposibil.
Ca acest an sa fie diferit trebuie sa incepem lucrurile altfel. Pe plan profesional sa investim timp pentru educatia noastra, sa ne documentam permanent despre domeniul in care profesam, sa citim mult, sa invatam zilnic ceva nou, sa fim la curent cu noutatile, sa nu ne plafonam…
Pe partea personala trebuie sa ne dezvoltam relatiile cu cei apropiati, familie si prieteni, sa investim in ei multa iubire si timp!
Daca vrem o viata activa trebuie sa ne dezvoltam un program zilnic de exerziciu fizic, sa ne facem timp pentru relaxare, distractie si odihna…numai asa ne putem mentine tonusul si cheful de viata ca la 16 ani 😀
2013 sa fie un an plin de realizari si fericire.
Mult succes 🙂
P.S. In fiecare zi amintiti-va ca fiecare minut este valoros si va poate schimba viitorul. Sper ca in noul an sa nu pierdeti nici macar o secunda, profitati la maxim de timpul dumneavoastra!

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *