Inspiratie, Noutăți

Nu te plange ca nu primesti ceea ce vrei, fii multumit ca nu capeti ceea ce meriti!

happy in the rain

Stiu, trecem prin perioade din ce in ce mai grele…
Si acum multi se gandesc: “ Da, asa este! Am avut cea mai urata saptamana sau ziua asta este oribila.” Altii plang pentru ca saptamana aceasta au pierdut pe cineva drag. Si unii sunt in depresii, isi plang de mila pentru ca duc o viata grea si nu reusesc sa gaseasca nimic bun- frumos de care sa se bucure.
Si mai sunt cativa luptatori, care incearca sa supravietuiasca de pe o zi pe alta.
Dar mai exista persoane cu adevarat multumite de viata lor? Care se trezesc zilnic cu zambetul pe buze si plini de fericire ca au sansa sa se bucure de o noua zi? Oameni mereu pregatiti sa se bucure de fiecare clipa indiferent ce probleme le vor aparea in cale?


Aceasta „specie” de oamenii fericiti e pe cale de disparitie, dragii mei prieteni. Pentru ca traim inconjurati de rautate, nimeni nu mai da valore la nimic, egoismul domina, eul este pus mai presus de toate, falsitatea este ceva normal deja…refuzam categoric o viata fericita. Privim viata ca o povara, nimic nu ne satisface ambitia umana.
Va provoc ca la fiecare sfarsit de zi sau macar de saptamana sa faceti o lista in care sa notati lucrurile urate si lucrurile frumoase care vi s-au intamplat. Fiti sinceri si scrieti fiecare lucru oricat de mic vi s-ar parea.
Sunt sigura ca veti observa cu totii ca sunt mult mai multe binecuvantari decat necazuri, iar asta ne va ajuta sa fim mai optimisti si usor, usor sa invatam sa ne bucuram de viata fericita care o meritam.

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.