Noutăți

5 idei creative pentru amenajarea dormitorului tău

Idei dormitoare

Amenajarea dormitorului poate fi cea mai palpitantă parte dacă vrei să faci câteva schimbări în locuință. Pe lângă faptul că trebuie să profiți de creativitatea ta la maximum, cu siguranță câteva surse de inspirație sunt foarte bine primite. Stilul, culorile, elementele de design și fiecare detaliu trebuie vizualizat și imaginat în așa fel încât rezultatul să fie unul excepțional. Tocmai de aceea, astăzi am selectat pentru tine 5 idei îndrăznețe și creative de dormitoare în stiluri diferite care să te inspire.

Dormitor creat pentru iubitorii de călătorie

Ce poate fi mai frumos pentru un iubitor de călătorie decât să ajungă acasă și să poată vedea toată lumea? Doar admiri pereții dormitorului și poți alege următoarea destinație de vacanță. Nuanțele calde, pastelate și tapetul special în harta lumii te poate transpune în cel mai frumos jurnal de călătorie. Dacă această idee ți se pare mult prea îndrăzneață, ai putea alege un tapet modern într-o nuanța deschisă, iar elementele decorative să fie inspirate din călătoriile tale: un tablou imens în care să fie bifate destinațiile, sau un glob în loc de noptieră.

Dormitor de inspirație boho

Trendul boho îl regăsim atât în stilul vestimentar, în coafuri, dar și în diferite amenajări interioare. Dacă ești o fire romantică, căreia îi place să citească și își găsește inspirația în tot ceea ce o înconjoară, acest mic colț confortabil, este absolut perfect. Poți agăța chiar un leagăn în mijloc dormitorului. Da, da, chiar se poate dacă întâmplarea face să stai la mansardă și să ai niște grinzi în tavan. Bineînțeles, ai grijă ca leagănul să fie din material. De asemenea, pentru un confort garantat și aspect natural, poți alege o pardoseală din PVC (LVT Impress).

Dormitor modern – minimalist

Nu e ușor de acceptat că pentru unele persoane negrul este culoarea peferată, pardon nonculoarea. Combinația alb-negru și eventual câteva accente de auriu pentru un aer modern, poate oferi un sentiment de liniște și relaxare. Stilul minimalist, simplu este din ce în ce mai adoptat datorită eleganței pe care o transmite. O traversă interesantă cu nuanțe deschise și o blană așezată pe pat poate oferi un aer sofisticat dormitorului.

Dormitor clasic cu accente turcoaz

Dormitorul clasic poate fi reinventat într-o manieră foarte cool: un pat din lemn, un perete turcoaz, candelabru luxos și atenție.. un covor clasic cu modele orientale, forme geometrice sau florale. Turcoazul este o adevărată provocare, însă avantajul său este că oferă o prospețime aparte spațiului.

Dormitor urban-chic

Nuanțele neutre, albul imaculat și accentele oferite de plantele de apartament, pot face dormitorul tău un colțișor de paradis extrem de chic. Pentru un aspect sofisticat poți opta pentru un abajur simplu, iar pe jos o mochetă tot în nuanță neutră, s-ar potrivi perfect cu întregul decor.

Foto: Pinterest, unsplash.com

By Arina Baston

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *