Inspiratie, Noutăți

Nu-ti sabota propria viata!

nu sabota

Insist sa vorbim despre acest subiect, deoarece mi se pare extrem de important pentru viata fiecaruia. Ma intristeaza sa vad ca atatea persoane se pierd in detalii, renunta la principii si isi distrug viata din cauza “anturajului”.

Desi este dificil, cu totii trebuie sa acceptam ca nu toate persoanele au o influenta pozitiva in viata noastra.

Zilnic ne inconjuram, vrem nu vrem, cu tot felul de oameni. Dar daca nu o sa ne oprim sa analizam putin, o sa traim fara sa ne dam seama ca influenta unora afecteaza intr-un mod foarte negativ stilul nostru de viata, principiile, tintele, obiceiurile, chiar si atitudinea.

Este datoria fiecaruia sa fim atenti la acest aspect si sa luam atitudine!

Ganditi-va ca o secunda de neatentie, o vorba, un gest sau un lucru, aparent minor, facut azi poate afecta tot viitorul nostru.

Si ideea nu e sa ne izolam, ci sa fim selectivi cu persoanele din jurul nostru. Iar daca ne dorim ca noi insine sa nu fim o piatra de poticnire in viata altora trebuie sa investim zi de zi in educatia personala. Asta inseamna sa nu acumulam in mintea noastra orice informatie si sa fim atenti deoarece nu doar persoanele ne pot influenta. O foarte mare importanta au si activitatile noastre: alimentatia, odihna si activitatea fizica. De asemenea muzica, filmele, iesirile din timpul liber, lumea virtuala (o “viata” pe care o traiesc din ce in ce mai multe persoane), moda, banii, s.a.m.d.

Viata ta poate fii o experienta minunata, nu lasa ca nimeni si nimic sa-ti schimbe traiectoria! Invata sa te iubesti si traieste frumos, cu zambetul pe buze, inima plina de iubire si cu un spirit mereu optimist.

P.S. Daca iti propui, fiecare zi poate fi o experienta minunata plina de realizari.

 

 

One thought on “Nu-ti sabota propria viata!

  1. Catalin spune:

    Foarte adevarat! Se spune, doar ca idee si referire la ceea ce ai amintit, ca suma veniturilor celor mai apropiati 5 oameni cu care iti petreci timpul, unul din cei 5 fiind familia, va determina venitul tau… Interesant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *