Noutăți

14 Februarie o zi plina de iubire

14 februarie

Upss  azi e Valentine’s day si tu nu ai apucat sa-i cumperi niciun cadou?

Noi te ajutam sa-ti surprinzi persoana iubita.

Pe langa ideile clasice: cina romantica, mic dejunla pat, flori, inimioare…noi iti oferim cateva idei mai diferite care vor lasa persoana draga “masca”.

Stati impreuna? Atunci profita de casuta voastra pentru a creea decorul ideal.

1.Baloane cu surprize: scrie cate un biletel cu motivele pentru care o/il iubesti, pui cate unul intr-un balon si dupa umfla-le. Cand ajunge acasa il rogi sa sparga fiecare balon si astfel o sa “ploua cu declaratii de dragoste”.

Hmm…vrei o iesire in oras? Atunci organizeaza totul ca la prima intalnire din nou, aceeasi locatie, daca ati fost la film inchireaza filmul pentru al revizualiza…Retraiti impreuna emotiile primelor moment impreuna.

Daca prima intalnire a fost frumoasa faceti in asa fel incat asta sa fie cea mai frumoasa!

Vrei ceva mai trasnit? Atunci ce parere ai de urmatoarele scenarii:

1. Vorbiti rar in timpul zilei, nu aduceti deloc in discutie data de azi, ii propui o iesire la film ca intr-o zi normala…dar in timpul filmului ii oferi un cadou…daca este un cadou mic poti sa-l pui chiar in cutia de popcorn fara sa-si dea seama!

 

2. Ii spui ca pentru seara asta vrei o cina  in care sa va imbuibati cu “hamburgeri”…dar in masina scoti o sticla de sampanie cu doua paharele…iar dupa va indreptati la un restaurant unde veti avea parte de o cina romantica la lumina lumanarilor.

P.S. Va oferim si cateva imagini care sa va inspire.

 

 

Iar la sfarsit a ramas cel mai frumos si important moment al acestei zile,  sa-i spui “Te iubesc” cu sinceritate, privind partenerul in ochi!

ATENTIE! Tot ce am scris aici poate fi aplicat in orice zi.

 Echipa Pro Confort si Kovoare.ro va ureaza sa aveti parte in fiecare zi de fericire si iubire.

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *