Inspiratie, Noutăți

Surprize, surprize!

surprize surprize

Viata ne tachineaza oferindu-ne tot felul de surprize. Fara ele totul ar fi banal si plictisitor. Dar nu trebuie sa asteptam ca ele sa apara, puteam adauga placere si frumusete creandu-ne singuri surprize placute. Este o bucurie inexplicabila placerea si satisfactia pe care o ai atunci cand faci pe altcineva fericit.
De ce credeti ca sunt copii mereu fericiti? Pentru ca ei privesc totul ca o surpriza. Ei nu sunt materialisti, nu asteapta sa primeasca o “cutie de bomboane” ci se bucura maxim de o simpla bombonica.

Surprindeti-va familia: gatiti si puneti masa pentru toti, desi nu este vreun eveniment special.
Faceti un tablou cu pozele din diferite momente memorabile sau organizati o seara in care sa va uitati la casete video cu voi. Daca nu locuiti cu familia, faceti-le o vizita surpriza. Scrieti un mesaj in care sa le amintiti ca ii iubiti mult. Cumparati mamei sau sotiei o floare fara sa fie un eveniment special.

Surprindeti-va “jumatatea”: nu trebuie sa faceti ceva maret, Trebuie sa fiti atenti la detalii, sa faceti lucruri mici care sa-i provoace o bucurie enorma  Lasati un biletel pe oglinda sa-i urati o zi frumoasa, pregatiti-i micul dejun (gen o cina romantica), faceti-i o vizita la locul de munca doar sa-i dati un sarut, cumparati bilete la meciul echipei preferate, pregatiti o cina romantica cu mancarea sa preferata, faceti un cd cu melodiile “voastre”care sa ii ofere liniste in trafic. Iar intr-o generatie comoda, obisnuita cu mesaje, telefoane si mailuri, cel mai surprinzator lucru si deloc costisitor care il puteti face ar fi sa-i scrieti o scrisoare (fara expeditor) in care sa-i declarati dragostea…

Surprindeti-va prietenii: organizati iesiri in locuri noi, cautati oferte pentru vacante de neuitat, pregatiti o seara relaxanta in care sa depanati amintiri si “prostii” facute impreuna, dati-le cate un sms din cand in cand care sa le faca ziua mai frumoasa (o gluma, o amintire sau pur si simplu le spuneti cat de importanti sunt).

Surprize, surprize…ar mai fi muuuuulte, dar sunt sigura ca ati inteles deja ideea: trebuie sa fiti atenti la detalii, originali, sa renuntati la egoism, comoditate si banalitate. Dati-va zilnic silinta sa fiti o bucurie pentru cei din jur.
Intr-o era copy-paste fiti altfel! Fiti iubitori, amabili, darnici, spontani! Traiti frumos; mereu cu zambetul pe fata 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *