Inspiratie, Noutăți

Pentru cea mai minunata mama din lume

cea mai minunata mama

Mami, as da multe sa-mi pot aminti primele zile din viata mea cand ma tineai in brate si imi cantai cu atata dragoste, sa-mi amintesc cum ma invatai sa vorbesc, sa-ti vad chipul plin de emotie atunci cand am facut primii pasi…
Au fost multe alte momente frumoase din viata mea, care din pacate le-am uitat. Dar tu mami iti amintesti tot si stii cat de mult imi place sa-mi povestesti prostiile care le faceam in copilarie.
Esti o faptura atat de minunata. Pe cand eu nu stiam nimic, tu ma iubeai si deja faceai planuri marete pentru viata mea. Ai uitat de visele tale si te-ai sacrificat pentru fericirea mea…si totusi, uneori eu ma plang, iti reprosez, comentez si fac adesea alegeri gresite pentru ca nu-ti urmez sfaturile. Dar tu stii ca sunt doar niste gesturi impulsive.
In sufletul meu iti sunt recunoascoatare ca “sunt ceea ce sunt”.
Azi 8 Martie, e o zi atat de speciala, si m-am oprit 5 minute sa ma gandesc la tine! Am realizat cat de frumoasa este viata mea datorita tie. Dumnezeu nu m-a pus in pantecul tau la intamplare. El a stiut tot ce voi avea nevoie cand te-a ales pe tine sa-mi fi mama. Stia ca numai tu vei face toate visele mele sa devina realitate.
Te iubesc si vreau sa fii fericita. Imi doresc sa-ti inapoiez macar putin din infinitul lucrurilor pe care mi le-ai oferit de-a lungul vietii. Multumesc ca ai crezut in mine si sper ca sunt asa cum ti-ai imaginat!
Te ador si imi tresalta inima de mandrie ca tu esti mama mea 🙂
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Utm4T6lT7pE&ob=av2e]

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *