Noutăți

Sfaturi pentru decorarea casei de Crăciun

fc13196c8d78a82ea3ce9d355d5e2bb3

În fiecare an, înainte de sărbătoarea Crăciunului, începem pregătirile cu cel puțin 2 săptămâni în avans. Fie că e vorba de curățenia generală sau de cadouri, întotdeauna se creează agitație în această perioadă și motivul este simplu – cu toții ne dorim ca invitații să se bucure de tot ce am pregătit, iar spiritul sărbătorilor să se simtă cu adevărat.

Știm cât de important este aspectul casei în zilele respective așa că venim în ajutorul vostru cu câteva sfaturi despre cele 3 elemente de decor care nu trebuie să lipsească din nicio casă de sărbători.

Bradul de Crăciun – în funcție de culorile care sunt prezente în decorul camerei alegeți și nuanțele în care să împodobiți bradul, astfel acesta va deveni o extensie a stilului deja existent și nu va arata „ca nuca în perete”. Spre exemplu, dacă în încăpere predomină nunțele deschise, poți opta pentru un brad cu decorațiuni argintii. Poți crea un contrast frumos adăugând cateva globuri sau ornamente în culori tari, cum sunt roșu sau albastru.

Ornamentele de la masa de Crăciun – au căpătat mai multă popularitate în ultimii ani deoarece conturează  atmosfera festivă. Cele mai la îndemână decorațiuni sunt lumânărelele, ghirlandele și elementele naturale –crenguțe sau conuri de brad, Crăciunițe etc. Poți să folosești globuri și pahare sau boluri transparente și să faci chiar tu aranjamente,iar la final cu siguranță satisfacția se va dubla.

 

Coronițele din brad – ușa este primul contact pe care vizitatorii îl au cu casa ta, așa că trebuie să facă o primă impresie foarte bună. O coroniță de brad schimbă cu totul aspectul intrării. Poți folosi și nuielușe, fructe uscate sau litere din lemn pentru un aranjament original.

 

 

Perioada Crăciunului este despre căldură în suflet și momente frumoase alături de cei dragi, iar casa noastră trebuie să reflecte acest lucru. Sperăm că sfaturile primite te vor ajuta, iar acum, după ce ai citit articolul, nu rămâne decât să îți lași imaginația și creativitatea să zboare!

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.