Noutăți

Camera copilului; un spatiu plin de “magie”.

camera copilului

Un moment trait cu multa emotie de catre parinti este amenajarea camerei copilasior. Acest spatiu trebuie sa fie special si plin de culoare, unde copiii sa-si desfasoare creativitatea si fantezia.
Folositi-va imaginatia dar apelati si la ajutorul copilului, e bine sa tineti cont de gusturile si placerile acestuia.
Va oferim cateva ideei care sa va inspire:
Folositi culori deschise sau foarte vii, pentru ca nici un copil nu simte placere sa se joace intr-un loc sobru. Camera sa fie cat mai luminata, copiii adora soarele.

Indiferent de culoarea peretilor, puteti lipii stick-uri. Acestea sunt un accesoriu la moda, ieftin si foarte distractiv pentru copii (ii puteti pune numele, numere, litere, desenele preferate,etc).

Accesorizati camera cu multe poze. Copii cresc si incep intrebarile pentru ca devin extrem de curiosi si vor sa stie cat mai mult despre momente din viata lor (cand erau bebelusi, cand au inceput sa mearga, plimbarile facute impreuna, nunta parintilor, bunicii…). Un perete cu poze si desene este o idee decorativa accesibila dar extrem de simpatica si cu o imensa valoare sentimentala.

Trebuie sa aveti cat mai multe spatii de depozitare, o camera plina cu jucarii mereu aruncate peste tot devine obositoare pana si pentru copil. Educati-l de mic sa-si stranga jucariile.

Copii petrec cel mai mult timp jucandu-se pe jos. Asa ca indicat ar fi sa mochetati sau sa puneti un covor. Astfel spatiul devine mai calduros si confortabil. Puteti pune mocheta sau un covor colorat dar si educativ.

P.S. Decorul camerei este un detaliu frumos, dar cel mai important lucru este sa petreceti cat mai mult timp impreuna; sa va iubiti, sa va imbratisati, sa radeti, sa va jucati…sa nu fiti doar niste spectatori in viata copilului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *