Noutăți

Ce culoare te reprezinta?

ce culoare

Te gandesti ca a sosit momentul sa schimbi culorile vietii tale?!

Atunci poti incepe cu casa ta! Schimba culorile decorului; cu aceasta metoda de renovare economica vei da un suflu nou casei tale.
Psihologii spun ca nuantele alese pentru decorul casei spun multe despre personalitatea noastra.Aici va oferim cateva informatii despre anumite culori:

Alb: Este cea mai folosita nuanta pentru ca este economica. Insa persoanele care aleg in mod special albul,nu au o personalitate plictisitoare, ci pur si simplu gasesc consolare si placere in simplitate. De asemenea sunt genul care vad lumea dintr-o perspectiva tanara si inocenta.

Negru: Cunoscut atat pentru senzualitate cat si pentru eleganta. Persoanele care iubesc negrul vor sa impresioneze intr-un mod discret si au un aer misterios care inspira ca niciodata nu spun totul.

Rosu: Toti stim ca rosul este culoarea pasiunii. Persoanele care prefera culorile din aceasta gama sunt optimiste, sociabile si pasionate de viata.

Albastru: Esti o persoana melancolica? Pentru ca aceia care inclina catre aceasta culoare sunt linistiti, milosi, pacifisti si urmeaza mereu o tinta clara.

Verde: Culoarea aceasta transmite vibratii naturale, iar persoanele care vor sa fie inconjurate de aceasta nuanta tind sa fie persoane echilibrate si civilizate.

Galben: Este un cliseu ca galbenul este o culoare vesela si ca aceia care aleg aceasta nuanta pentru decorul casei lor, sunt persoane vesele la randul lor. Cei care iubesc galbenul sunt aventurieri si dau foarte mare valoare libertatii.

Violet: De la nuanta levanticii pana la vanata, pruna si violet inchis, combinatia de albastru si rosu adauga dramatism si un ton special oricarui decor. Amatorii acestei nuante sunt putin dramatici in sinea lor, au o fire artistica si sunt putin conventionali.

Auriu: aceasta este nuanta bogatiei, opulentei si a glamurului. Combina indrazneala cu caldura si luxul. Aceasta gama dispune de o adevarata istorie, deci traditionalii pot opta pentru ea.

Gri: Cei care decoreaza totul cu gri au un ochi bun pentru decorul interior modern. Sunt persoane care cauta pacea si linistea.

Maro: Daca alegeti aceasta nuanta incercati sa adaugati o pata de culoare vie pentru a evita ca incaperea sa para monotona. Despre personalitatea celor care prefera aceasta gama se spune ca sunt persoane care prefera stabilitatea si care acorda incredere foarte mare prietenilor si familiei.

Roz: Culoarea pasiunii si afectiunii. Persoanele care aleg decorul roz sunt carismatice si adora sa fie in centrul atentiei. In decor combinati rozul cu gri si negru pentru o versuine mai moderna, sau nuante suave care sa ofere un stil delicat incaperii.

Grena: decorul cu grena = pasiunea controlata. O personalitate matura alege aceasta paleta de culorii. Si de asemenea sunt persoane generoase care stiu ce vor de la viata.

Portocaliu: Un spatiu plin de vitalitate si bucurie. Cei care decoreaza cu aceasta nuanta sunt extrovetiti, sociabili, agreabili si de asemenea vor sa fie in centru atentiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *