Noutăți

Covoare si pardoseli rezidentiale de invidiat!

black friday proconfort carpet Romania pardoseli mochete covoare reduceri
Pardoselile rezidentiale au fost intotdeauna create tinandu-se cont de evolutia pietei, de solicitarile venite din partea clientilor si nu in ultimul rand de feedback-ul primit in urma aplicarii. Datorita proprietatilor lor, pardoselile rezidentiale sunt solicitate si aplicate in tot mai multe companii, din diverse domenii de activitate, precum: industria agroalimentara, industria farmaceutica si spitale, spatii publice, industria mecanica si electronica, industria chimica, laboratoare bio-chimice; atat in strainatate, cat si in Romania.
Covoarele sunt potrivite pentru orice spatiu din caminul familiei tale. Chiar dacă zilele friguroase vor trece, rămâne acea plăcere inegalabilă de a păși pe suprafețe moi și calde, prin toată locuința. Ca să te bucuri de un astfel de confort ia-ți drept aliat covoarele pufoase realizate din materiale naturale sau din materiale din noua generatie, obtinute prin procese industriale care pastreaza aspectul natural dar sunt eco friendly.

Covoare pufoase, pentru zile calduroase!

Covoare care produc fericire, inveselind orice spatiu cu ajutorul culorilor vii si al design-ului atractiv.

Pro Confort Carpet

Ne mândrim cu o echipă de profesioniști în domeniu, mereu pregătită cu profesionalism și promptitudine să te ajute în a alege cel mai potrivit produs pentru proiectul tău. Fie ca ești în căutare de covoare pentru casă, mochete pentru birou, tapet pentru camera copilului sau linoleum pentru un spațiu comercial, specialiștii noștri te vor ghida spre cea mai bună soluție.

Covoarele, prin natura materialului din care sunt confecționate aduc un plus de căldură interiorului. Din acest motiv, covoarele se pretează a fi așezate, în special pe pardoselile mai reci, din piatră, marmură, travertin, ciment, microciment sau mozaic.

Alegerea covorului este o chestiune de gust, căci în general sunt covoare uni, vopsite cu vopseluri naturale. Deci, singurul criteriu după care va trebui să te ghidezi este cel de factură cromatică. Armonizează culoarea covorului cu celelalte elemente din încăpere, precum sunt finisajele sau piesele de mobilier.

Covorul este un accesoriu de decor care poate transforma complet o încăpere. Alegerea modelului trebuie să se facă pornind de la nevoile tale și preferințele personale, dar și din punctul de vedere al materialelor folosite pentru confecționarea acestuia.

Covorul este accesoriul dintr-o încăpere care dă personalitate acesteia. Fie că discutăm de un covor care este mai mult decât așteptat, ori despre un covor pentru intrare care adaugă o nota proaspata și curata acesteia, sau un covor pentru dormitor, exista un covor potrivit pentru toate camerele din casa ta! Alege din colectia noastra disponibila în culori variate și diverse motive (floral, ethnic etc).

Pardoseli rezidentiale, versatile si avantajoase!

Pardoselile rezidentiale au rezistenta mare la uzura si la variatiile termice, sunt antiderapante si au durata lunga de utilizare. Pardoselile rezidentiale sunt potrivite pentru crearea unui interior aparte in locuinte, in hoteluri, pensiuni, etc.

Din categoria pardoseli rezidentiale fac parte: mocheta rezidentiala, PVC rezidential, linoleum rezidential etc.

Mocheta rezidentiala reprezinta solutia cea mai confortabila si practica pentru amenajarea pardoselilor din spatiile cu destinatie rezidentiala.

Mocheta a înlocuit în timp pardoselile clasice datorita avantajelor incontestabile, precum: retentia prafului, izolarea termica si izolarea fonica. Prin aceste avantaje mocheta conduce la crearea unui confort mai mare si a unei atmosfere primitoare, indiferent daca este amplasata în casa sau în spatii comerciale.

Celestia 43 mocheta 2

PVC-ul rezidential este potrivit pentru instalarea în orice cameră a casei, având următoarele caracteristici:

  • pardoseala din vinil este disponibilă într-o gamă variată de culori și modele
  • este o suprafață confortabilă, care oferă un sentiment de căldură
  • pardoseala din vinil este extrem de rezistentă
  • pardoseala din vinil este practică
  • absorbție excelentă a zgomotelor
  • ușor de montat și de întreținut

Alegeti intelept! Optati pentru (Pro)Confort!

Produsele noastre sunt fabricate cu ajutorul unor tehnologii inovatoare ce folosesc materiale ecologice. Astfel, covoarele, tapetul sau mocheta din spațiul tău sunt prietenoase cu mediul, sustenabile, încadrându-se în standardele europene.

Te așteptăm și pe tine în magazinul Pro Confort, situat la doar 10 minute de Piața Universității. Aici te vei bucura de un spațiu architectural deosebit și vei simți spiritul echipei noastre, gata să te îndrume în alegerea produsului ideal pentru proiectul tău.

Pro Confort Carpet – Redefinim confortul ca stil de viata!

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *