Noutăți

5 aspecte interesante despre mochete

WhiteBlack cambridge 039 991 pro confort mocheta

Mocheta este o alegere excelentă pentru tine și familia ta. Aduce căldură, confort și oferă casei un stil aparte. Dacă doriți să vă renovați podeaua casei, mocheta poate fi o alegere bună.

In comparatie cu alte tipuri de pardoseli, mochetele au mari avantaje de izolare fonica foarte buna si sunt materiale termoizolante excelente. Spre deosebire de covoarele care nu pot acoperi toata suprafata incaperii, mochetele se pot extinde de la un capat la altul al camerei.

Iată 5 aspecte interesante despre mochete, pe care trebuie să le cunoști!

1. Mocheta nu conține chimicale dăunătoare!

Conține mocheta substanțe chimice dăunătoare familiei tale? Structura mochetei este relativ simplă: materiale, suporturi, adezivi și căptușeli.

Mulți oameni cred că mocheta conține formaldehidă și alte substanțe chimice nocive care poluează aerul. Dar din 1978, formaldehida nu a mai fost folosită la fabricarea covoarelor sau a mochetelor. În ceea ce privește alte substanțe chimice, mochetal este una dintre cele mai mici surse de compuși organici volatili (COV).

2. Mocheta este ușor de întreținut!

Unii oameni pot crede că mocheta este greu de întreținut din cauza scamelor, prafului, mizeriei și a petelor. De fapt, curățarea și întreținerea nu sunt complicate. Nu necesită mai multă muncă săptămânală decât alte opțiuni de pardoseală.

Aspirarea o dată sau de două ori pe săptămână ar trebui să mențină mocheta suficient de curată. În plus, există multe produse care pot curăța orice pete accidentale.

lucruri-interesante-despre-mochete-mocheta

3. Cele mai populare tipuri de mochete

Mochetele răsucite sunt cele mai comune. Sunt compacte, foarte rezistente si usoare. Sunt potrivite pentru orice cameră.

Deoarece grosimea firului poate fi modificată, mocheta țesută are un grad mai mare de confort. Sunt mai groase, mai confortabile la atingere și potrivite pentru orice cameră. Dezavantajul lor este că sunt mai greu de curățat și părul creț reține impuritățile.

O mochetă cu piele intoarsa este mai placută din punct de vedere estetic, dar necesita intretinere corespunzatoare. Sunt ideale pentru dormitoare.

4. Mocheta – pardoseala cea mai moale și călduroasă la atingere

Spre deosebire de parchet, linoleum sau gresie, mochetele vor oferi un confort termic mai mare, mai ales in diminetile friguroase de iarna, de care te poti bucura. Atingerea suprafeței mochetei este un adevărat răsfăț pentru picioarele tale, mai ales când te trezești. In plus, in comparatie cu alte tipuri de podele, mocheta absoarbe mult sunet, ceea ce inseamna ca zgomotul care poate fi neplacut vecinilor de la parter va disparea.

5. Mocheta este în tendințe!

Mochetele sunt în mod constant modernizate și reproiectate pentru a se adapta stilurilor, tendințelor și aspectelor populare actuale. Oricine poate alege, de la mochete neutre la modele interesante și culori strălucitoare.

Descoperă cea mai diversă gamă de mochete, ideale pentru orice tip de spațiu! Pe site-ul nostru vei regăsi un catalog complet de modele și culori. Te așteptăm și în showroom, pentru a te convinge și a face cea mai potrivită alegere.

Pro Confort Carpet – Lideri pe piața de pardoseli din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *