Informativ

Viziteaza Showroom-ul Pro Confort din Bucuresti

showroom pardoseli pro confort carpet

Showroom-ul Pro Confort din Bucuresti, str. Mosilor nr. 105, ofera suport complet si consultanta clientilor si partenerilor nostri pentru diverse proiecte, dar si o sansa de descoperire pardoseli moderne, de ultima generatie. In showroom-ul nostru, clientii pot explora si se pot inspira din solutiile pentru design interior, cat si exterior.

Showroom-ul nostru din Bucuresti ofera vizitatorilor sai o serie de solutii in domenii diverse, de la educatie (scoli, gradinite), clinici medicale, hoteluri, locuinte si pana la magazine de vanzare cu amanuntul, precum si o prezentare a produselor Pro Confort – mochete, covoare, PVC, linoleum, pardoseli pentru activitati sportive, cat si o gama selectata de alte produse, precum iarba artificiala, traverse sau bristlex.

Mochetele noastre sunt unele dintre cele mai apreciate tipuri de pardoseli din Romania. Suntem furnizori de mocheta pentru foarte multi agenti economici, cat si utilizatori casnici.

Experienta de Showroom Pro Confort

Atunci cand pasesti in showroom-ul nostru vei simti cum te cuprinde buna-starea si veselia echipei noastre. Suntem mereu dornici sa te ajutam si venim in sprijinul nevoilor tale. Oferim cea mai buna solutie in materie de pardoseli. Atmosfera din Showroom Pro Confort te va faee sa te simti confortabil si sa vizualizezi calm si limpede, toate tipurile de pardoseli.

Te asteptam si pe tine in Showroom Pro Confort, pentru a vizualiza si intra in contact direct cu toate produsele. Adapteaza-ti incaperea la noile standarde moderne in privinta de pardoseli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *