Inspiratie

Cauti iarba artificiala? Cumpara un gazon sintetic decorativ!

mocheta iarba artificiala koty design gazon m2 verde polietilena 10602 1

Un gazon sintetic decorativ este menit sa destinda si sa infrumuseteze spatiul ales, fiind usor de intretinut dupa ce este montat. Gazonul artificial este o suprafata din fibre sintetice facuta sa arate ca iarba naturala. Este cel mai des folosit in arene pentru sporturi care au fost initial sau se joaca in mod normal pe iarba. Cu toate acestea, acum este utilizat si pe peluze rezidentiale si aplicatii comerciale.

Iarba artificiala este alegerea optima pentru cei care doresc un gazon perfect, comod si realist, fara costuri si eforturi de intretinere.

Avantaje gazon sintetic decorativ

  • Este disponibil în multe variante – cu fir scurt sau lung, cu aspect natural sau sintetic, în diferite nuanțe și se vinde la rolă, astfel încât va fi foarte ușor să cumperi exact dimensiunea care îți trebuie.
  • Este foarte ușor de întreținut – spre deosebire de gazonul natural, cel sintetic nu trebuie să fie tuns și udat. Prin urmare, nu vei consuma apă și nu vei avea bătăi de cap cu întreținerea lui. Tot ce trebuie să faci este să-l cureți cu aspiratorul, ca să elimini praful și să speli doar zonele care s-au murdărit – exact cum ai proceda cu un covor sau cu o mochetă obișnuită.
  • Rezistă foarte bine în timp – un gazon artificial de calitate poate rezista foarte bine chiar și 25 de ani, dacă este corect întreținut. După aceasta perioadă, dacă se uzează, va trebui să fie schimbat. Prin urmare, este o investiție pe termen lung.
  • Arată mereu perfect – spre deosebire de gazonul natural, iarba artificială nu se usucă dacă este prea cald sau secetă. Gazonul sintetic va avea mereu aceeași culoare verde intens, aceeași textură și înălțime a firului și un aspect mereu nou, proaspăt.

Dacă nu ai timp să te ocupi de gazon, atunci va fi aproape imposibil să-l păstrezi în stare bună, așa că opțiunea de a alege gazonul artificial devine una demnă de luat în seamă.

Pe timp de ploaie, un teren cu gazon sintetic este bine drenat, așadar apa nu se acumulează în iarba sintetică, deci nu se vor forma bălți sau noroi în grădină. În timp ce, pe timp de secetă, căldura nu afectează firul ierbii, așa cum se întâmplă în cazul gazonului natural.

Fara buruieni, daunatori sau ingrasaminte!

Cel mai mare avantaj al unui gazon artificial este faptul ca nu prezinta buruieni si daunatori. Buruienile si daunatorii au sanse mari sa distruga intregul gazon.

Aceasta este o alta problema cu care se confrunta proprietarii de case. Gazonul sintetic poate fi cea mai buna optiune pentru a scapa de astfel de probleme. Mai putine probleme inseamna ca trebuie sa pierdeti mai putin timp si nu va fi nevoie de intretinere.

Nu este nevoie de ingrasaminte!

Aceasta este o investitie pe termen lung. Nu este necesar sa cumparati ingrasaminte pentru a mentine gazonul artificial. Veti avea o priveliste peisagistica permanenta.

Aceasta inseamna ca si cu o intretinere minima, gazonul va arata luxuriant si verde pentru mult timp.

Concluzie – gazon artificial decorativ

Există atât argumente pro, cât și argumente contra pentru amenajarea curții cu gazon artificial. Dacă ești pasionat de frumos și natură, și ai nevoie de ajutorul unui specialist în amenajări exterioare contactati-ne iar noi vom fi mereu aici pentru a va raspunde.

De asemenea, ne puteti vizita showroom-ul din Bucuresti, Calea Mosilor, nr. 105, pentru a avea o interactiune directa cu gazonul sintetic decorativ.

Pro Confort Carpet – Redefinim confortul ca stil de viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *