Informativ

Proiecte realizate de Pro Confort Carpet – Lider pe piata de pardoseli din Romania

„Pentru a construi ceva durabil, trebuie să ai răbdare. Pentru a fi cel mai bun, trebuie să faci totul cu pasiune”

Anul 1998 reprezinta punctul de inceput al companiei Pro Confort Carpet, specializata initial in pardoseli, covoare, mochete. Din anul 2003, compania si-a diversificat activitatea, intrand in segmentul de piata al tamplariei termoizolante.

În 1998 am făcut primii paşi în domeniul vânzării de pardoseli şi acoperitoare de sol, oferind încă de la început confort clienţilor si colaboratorilor sub forma celor mai bune tipuri de mochetă, linoleum, covor PVC, preşuri, tapet şi covoare, adaptate la trendurile pieţei şi la valorile companiei: profesionalism, promptitudine, progres.

Cu o experienţă de peste 18 ani pe piaţa din România, am strâns un portofoliu de peste 1000 de proiecte finalizate la nivel naţional, dintre care Atra Doftana, Genpact Romania, Intact Media Group, Romexpo, Arena Naţională ş.a.m.d.

Showroomul şi magazinul Pro Confort sunt situate la 10 minute de Piaţa Universităţii, într-o locaţie centrală, cu o arhitectură aparte și o echipă pe măsură, menită să ofere consiliere în alegerea produselor dorite, în funcţie de caracteristicile tehnice, montajul şi livrarea cât mai rapidă.

pro confort carpet lideri pe piata de pardoseli din romania

Produse ecologice si tehnologii inovatoare

Noile colecţii lansate de producătorii externi parteneri se bazează pe materiale ecologice şi tehnologii inovatoare, pentru un plus de confort în spaţii rezidenţiale, clădiri de birouri, clinici, şcoli sau proiecte arhitectonice.

Compania noastră pe lângă pardoseli, oferă și consiliere în alegerea moedelului, măsurători, dar și servicii de montaj.

Proiecte realizate de Pro Confort Carpet:

  • Hotel Ibis Otopeni, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Ministerul Mediului
  • Tuv Austria București
  • Terenuri de sport
  • Primăria Sector 3 București

Spiritul antreprenorial, promptitudinea şi experienţa ne ajută să transformăm visele clienţilor în realitate. Confortul înseamnă să vii la birou cu drag, să lucrezi în echipă ca într-o familie şi să oferi soluţii viabile, adaptate la trendurile pieţei şi la valorile companiei. Pentru a construi ceva durabil, trebuie să ai răbdare; pentru a reuşi, trebuie să fii perseverent, iar pentru a fi cel mai bun, trebuie să faci totul cu pasiune.

În acest an ne-am propus să realizăm cât mai multe proiecte și să dezvoltăm rețeaua de distribuție. Pentru următoarea perioadă ne dorim să promovăm și să introducem pe piață colecții și produse noi.

Consulta website-ul proconfortcarpet.ro pentru mai multe detalii privind oferta de servicii si catalogul nostru de produse!

Cateva imagini de la proiectele noastre:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *