Noutăți

Mocheta Dale – Alege modelul care ti se potriveste

mocheta dale

Mocheta de tip dale, numita si mocheta modulara, este folosita cu succes in spatiile publice, spatiile de birouri, restaurante, scoli sau gradinite. Mocheta modulara este un tip de pardoseala foarte moderna care ofera posibilitati nesfarsite de combinare. Are un design deosebit, aspect frumos, este stilata si rezistenta in acelasi timp. Mocheta modulara se poate combina in culori si texturi diferite, obtinandu-se efecte vizuale deosebite.

Mocheta in dale este o pardoseala ce confera eleganta si confort spatiului in care este instalata. Varianta dalelor reprezinta solutia ideala pentru acoperirea pardoselii spatiilor ce inregistreaza un trafic intens.

De asemenea, spatiile incarcate cu mobilier, spatiile de uz temporar, sau cele care dispun deja de o pardoseala flotanta care ascunde cablurile inestetice, sunt locurile ideale in care acest tip de pardoseala modulara poate fi instalata.

Se poate crea un design extrem de atractiv, de exemplu, pentru locurile de joaca pentru copii, prin combinarea dalelor de mocheta in culorii vii.

mocheta in dale

Avantaje mochete modulare:

  • Izolarea fonică
  • Usor de instalat
  • Poate fi înlocuita cu ușurință dacă unele piese sunt deteriorate
  • Crește confortul termic
  • Puteți obține modele unice combinând culori, texturi, modele și multe altele.
  • Usor de intretinut
  • Aceste plăci sunt disponibile într-o varietate de modele și culori, iar clienții pot alege dintre colecții atractive.

Pentru o selecție inspirată și o instalare corectă, se recomandă intervenția experților în domeniu. Nu ezitati sa ne contactati pentru consultanta gratuita!

Află tot ce trebuie să știi despre mocheta de tip dale!

Mocheta dale reduce timpul de asamblare. Dacă există daune într-o zonă, nu trebuie să înlocuiți întreaga podea a camerei, ci doar partea deteriorată.

Pe langa faptul ca este usor de inlocuit, are si alte avantaje: este usor de montat, fiind ideala pentru pardoseli inaltate, mocheta dale este special realizata pentru zone de trafic intens, rezistenta la foc si UV, rezistenta la murdarie, este bariera termica si fonica.

Mocheta dale pro confort carpet

Pentru a avea un efect estetic deosebit, mocheta dale trebuie montata profesional, conform unor proceduri specifice. Instructiunile de instalare care trebuie urmate sunt desenate pe spatele mochetei, pentru o legatura perfecta.

Mochetele modulare sunt o modalitate rapidă, elegantă și modernă de a aranja podelele spațiilor de locuit sau spațiilor comerciale. Sunt realizate din materiale moderne care fac din mocheta dale, un material unic prin calitățile sale deosebite. Mochetele modulare rezistă bine umezelii, nu rețin apa și nu putrezesc, făcându-le ideale pentru orice tip de spațiu, inclusiv pentru locuințe.

Mocheta dale se potrivește perfect pe orice tip de pardoseală și are aderență perfectă pe orice material, fie el gresie, beton sau parchet, fiind podeaua ideală pentru toate spațiile și încăperile, de la hoteluri, firme, moteluri, baruri, pensiuni, vile, birouri, ansambluri rezidentiale, banci, gradinite, scoli, spitale.

Mocheta dale este ideala pentru amenajarea pardoselilor tehnice, oferind acces facil la cablurile birourilor. Se preteaza si pentru spatii cu forme neregulate, multe colturi, mult mobilier sau alte spatii care nu sunt potrivite pentru mochete cu role.

Fabricate din aceleași materiale ca și mochetele clasice, mochetele modulare sunt la fel de durabile și ușor de întreținut. Datorita metodei de fabricatie, acest tip de mocheta este mai stabil dimensional decat mochetele rulouri. Cu ajutorul unor astfel de mochete se pot stabili noi design-uri si finisaje, aspectul unui spatiu poate fi schimbat oricand, sau se pot inlocui zonele cu trafic intens predispuse la deteriorare.

Pentru produse de calitate, alege gama de mochete Pro Confort Carpet. Poti comanda atat online, cat si din showroom-ul nostru din Bucuresti. Cumpara linistit online, usor si simplu!

Viziteaza showroom-ul nostru pentru mai multe detalii si pentru a te convinge la propriu de calitatea produselor noastre.

Te asteptam cu drag pe Calea Mosilor, nr. 105, Bucuresti.

Pentru mai multe detalii sau pentru comenzi telefonice, ne poti contacta la nr. 021 315 56 47 sau 0720 777 698

Ne gasesti online, pe website-ul nostru: www.proconfortcarpet.ro.

Pro Confort Carpet – Lideri pe piata de pardoseli din Romania!

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *