Inspiratie, Noutăți

3 elemente de design care vor face din casa ta o încântare pentru oaspeți

Moda Design pvc 2

Atunci când ai musafiri, îți dorești, cu siguranță, să îi primești într-un spațiu modern, care să îi impresioneze încă din prima clipă. O casă aspectuoasă spune multe despre proprietarii săi, așadar citește mai departe acest articol și pune în practica ideile sugerate.

Iată 3 elemente de design care vor impresiona orice musafir!

  1. Un covor confortabil

Dacă oaspeții își vor scoate încălțările în holul de la intrare și vor fi întâmpinați de un covor moale, plăcut la atingere, aceștia vor fi extrem de încântați. Pardoseala unei încăperi poate juca un rol cheie, având abilitatea de a relaxa invitații și de a menține o temperatură plăcută în zona picioarelor. Așadar, investește într-un covor sau o mochetă cu textură moale, într-o nuanță caldă, potrivită pentru sezonul actual. Pentru modele unice și calitate excelentă, consultă ofertele Pro Confort pe site!

 

 

 

  1. Prezența luminii naturale

Lumina naturală este cea care oferă întregii case un aer fresh și, în plus, are puterea de a crea impresia de mai mult spațiu. De aceea, este indicat să lași cât mai multă lumină să intre în locuință. Pentru aceasta, vei avea nevoie atât de ferestre mari, cât și de perdele potrivite. Optează pentru nuanțe deschise, precum albul, beige-ul sau rozul pudrat, care vor încadra perfect geamurile și vor contribui la o atmosferă plăcută ș familiară.

 

 

  1. Decorațiunile personalizate

Secretul unei locuințe primitoare stă în acea notă de personalitate. Orice familie are o poveste, care poate fi exprimată și prin designul casei. De exemplu, dacă sunteți firi artistice, decorați-vă apartamentul cu diverse tablouri și picturi care vă plac. În același mod, dacă sunteți pasionați de călătorii, expuneți suvenirurile aduse din variate destinații în living, sub forma unor aranjamente creative. Doar imaginația este limita, așa că simțiți-vă liber să experimentați!

Acestea fiind spuse, dacă doriți să aveți o locuință primitoare, în care oaspeții să se simtă familiar, țineți cont de sfaturile de mai sus și aplicați-le în propria casă!

 

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.