Inspiratie, Noutăți

Sfaturi pentru amenajarea biroului

MOA4D41

Ne petrecem mai mult de 60% din timp la locul de muncă, iar în cazul în care atmosfera din birou nu este cea potrivită, entuziasmul și pofta de muncă a angajaților scade. Totul contează, de la designul birourilor, până la activitățiile extra demarate de compania din care fac parte.  În ultima perioadă, angajatorii au devenit foarte competitivi în ceea ce privește mediul de lucru și beneficiile pe care le oferă angajaților, iar în unele cazuri, asta chiar poate face diferența. În continuare, vom prezenta câteva idei pentru designul armonios al unui birou:

  • Culorile pereților

Puteți opta pentru culori neutre și relaxante sau pentru nuanțe aprinse, care să emane energie. În tot cazul, culorile de pe pereți influențează starea de spirit și, evident, și celelalte piese de mobilier din încăpere.

  • Mobilierul

De cele mai multe ori, simplitatea este cea mai bună opțiune. Pe lângă aspect, este importantă și eficiența. Trebuie să aveți în vedere și spațiile de depozitare deoarece într-un astfel de spațiu sunt foarte multe acte, agende, contracte etc.  Organizarea și ordinea reprezintă un punct forte în ochii angajaților.

  • Pardoseala

Pentru a obține un efect wow, trebuie să alegeți și mocheta în ton cu culorile de pe pereți și cu mobilierul. Recomandăm utilizarea mochetei  în dale pentru spațiile de birouri deoarece aceasta este special creată pentru un trafic intens. În plus, în cazul deteriorării, trebuie înlocuite doar piesele avariate și nu toată mocheta din încăpere.

  • Camera de relaxare

În orice birou trebuie să existe o cameră de relaxare pentru momentele în care oamenii simt nevoia unei pauze sau să se detașeze puțin de stresul din birou. De obicei, în aceste camere se găsesc jocuri, un televizor și chiar și playstation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *