Informativ

Unde poți folosi pardoseli PVC. Avantaje covor PVC

iQ Optima pvc pro confort

Tot mai populară, gama variată de pardoseli din covor PVC este folosită în amenajările interioare, fiind un material preferat de designerii de interior, datorită versatilității sale și a ușurinței prin care poate fi adaptată la orice decor. Pardoseala din P.V.C. (acronimul pentru „policlorură de vinil”, formula chimică din care este compusă) nu trebuie confundată cu linoleum, deși sunt folosite ambele pentru acoperirea pardoselilor. Pardoseala din PVC este un material sintetic, pe când linoleumul este un material natural.

Unde poti folosi pardoseli PVC. Avantaje covor PVC

Pardoseala din PVC este formată din 5 straturi, după cum urmează:

 • Stratul de bază, compact – oferă stabilitate dimensională și asigură o rezistență suplimentară a produsului
 • Stratul de spumă asigură izolarea fonică și termică
 • Stratul dens previne modificările dimensiunii și aspectului podelei
 • Spuma de sus oferă flexibilitate și protecție pentru podelele din vinil
 • Stratul transparent oferă rezistență suplimentară la abraziune și rezistență la rupere și crește durabilitatea podelei de până la 7 ori

PVC – pardoseala perfectă pentru orice spațiu

Covorul din PVC poate fi folosit in casa, in special in bucatarie sau baie. Este un material calduros, rezistent la murdarie, usor de intretinut, si foarte potrivit pentru persoanele cu stiluri de viata aglomerate.

Colecțiile de pardoseli din covor PVC oferă posibilități nesfârșite de combinare a modelelor, pentru a crea designul dorit – de la nuanțe calde inspirate de lemnul natural, până la modele ceramice și culori neutre.

 • Golden Oak 036M
  PVC Expoline Lemn Latime 4 metri Golden Oak 036M
  49.90 lei /mp

Pardoseala din vinil (PVC) este ideală pentru magazine, birouri sau hoteluri. Ca produs cu proprietăți antibacteriene excelente, poate fi folosit și în școli, grădinițe sau spitale și în alte spații. Totodata, poate fi folosita in locuinta, gama de pardoseli din PVC de la Pro Confort Carpet te poate ajuta sa iti transformi complet baia printr-un design modern. Sunt evidentiate avantajele utilizarii vinilului in baie. Pe de o parte, este cunoscut pentru finisajele sale impermeabile si igienice datorita caracteristicilor sale. Pe de alta parte, gama complementara de accesorii asigura o instalare perfecta si un design uniform.

Avantaje ale pardoselii din PVC

 • Este un material compact cu proprietăți acustice foarte bune. Este ideal pentru zone aglomerate si intens circulate, precum spitale sau scoli.
 • Covorul PVC este foarte potrivit pentru birou.
 • Placile de vinil de lux oferă un aspect unic pentru showroom-urile sau magazinele de vânzare cu amănuntul.
 • Vinilul este un material cu aderență excelentă. Riscul de alunecare pe această suprafață este minim.
 • Pardoseala din PVC este durabilă și practică.
 • Vinilul este impermeabil. Poate fi instalat pe podea sau pe perete și este foarte rezistent la apă.
 • Unele produse din vinil au proprietăți antistatice.
 • Este un material economic, usor de asamblat si intretinut.
covor pvc proconfort

Fiind o pardoseală ușor de întreținut, covorul PVC nu necesită un proces complicat de curățare și este o soluție economică și ecologică.

Aspirarea regulată și curățarea cu un mop umed, bine stors, va preveni acumularea de praf și va menține nou, aspectul podelei. Se recomandă utilizarea unui detergent cu pH neutru.

Daca doriți o pardoseală de calitate, covorul din PVC poate fi alegerea ideala, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al asigurarii durabilitatii si imbunatatirii performantelor datorita diversitatii designului si functionalitatii. Puteți avea un decor nou și practic, în cel mai scurt timp, folosind culorile preferate, pentru a vă împlini proiectul de vis.

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.