Informativ

De ce să alegem mocheta? Iată principalele atuuri ale mochetei

Divo 083 mocheta 1

Mocheta este mai caldă decât orice alte opțiuni de pardoseli! Mochetele sunt moi, ceea ce le face confortabile la atingere. Adaugă un plus de siguranță, sunt un factor de confort, absorb sunetele, oferă o anumită izolare termică suplimentară și sunt ușor de instalat. Acestea reprezintă doar câteva dintre principalele avantaje ale utilizării unei mochete. Acasă, la birou, în camera copilului, la școală sau pentru un eveniment memorabil. Pentru oricine și orice, există mocheta potrivită!

Mocheta oferă o suprafață moale care reduce riscul de alunecare, deci scade gravitatea unor potențiale accidente casnice. Mocheta absoarbe zgomotul și oferă un confort aparte față de alte tipuri de pardoseli rezidențiale.

Mocheta este tipul de pardoseală ideală dacă dorești să oferi un plus de imagine spațiului pe care îl amenajezi. O mochetă se pretează atât pentru interior (acasă, birou, restaurant, hotel, centru comercial), cât și pentru exterior (eveniment, amenajări exterioare).

avantaje mocheta

O mochetă de calitate îți va aduce numeroase beneficii. În primul rând va deschide atmosfera spațiului amenajat sau a casei tale. Vei observa cum locul va deveni mult mai cald și primitor. Apoi, te ajută să faci economii la costurile de încălzire, deoarece densitatea firelor și stratul de suport rețin din căldură. De asemenea, mocheta este ușor de montat și de întreținut. În plus, se instalează foarte repede și ușor, iar întreținerea se face prin aspirare. Mocheta are o rezistență optimă la uzură, murdărie și pete.

Top 3 Avantaje Utilizare Mocheta

Mocheta respectă preferințele celor mai exigenți clienți, fiind soluția practică pentru amenajarea pardoselilor din diferite spații. Iată, pe scurt, care sunt principalele 3 avantaje ale folosirii mochetei:

1. Calitatea mochetei, regăsită în confort, siguranță și durabilitate

Principalele elemente care influențează alegerea unei mochete sunt materialele din care este confecționată. O mochetă oferă nu doar confort sporit, ci și unicitate. Mocheta este considerată ultimul trend în materie de pardoseli, fiind ideală pentru orice interior sau exterior cu „pretenții”.

Datorită calității materialelor din care este confecționată, mocheta este special realizată pentru trafic intens și să fie supusă uzurii. Mocheta este recomandata pentru hoteluri, birouri și este pretabilă la încălzirea prin pardoseală.

2. Diversitatea gamei de mochete

 Printre structuri și texturi diferite vei găsi o varietate de modele și culori care să satisfacă toate gusturile. De asemenea, varietatea și tipologia de mochete se adaptează pentru toate nevoile. Astfel, poți opta pentru mochete personalizate, mochete rezidențiale, pentru trafic intens, pentru expoziții sau evenimente, pentru copii, mochetă horeca, mochetă pentru exterior.

Descoperă întreaga gamă de mochete ProConfort și alege ceea ce se potrivește nevoilor tale!

Atunci când alegi o mochetă trebuie să iei în calcul și spațiul pentru care este destinată, cât și intensitatea traficului. Astfel, o mochetă dedicată traficului intens este soluția ideală pentru orice zonă intens circulată sau tranzitată. O mochetă pentru copii este perfectă spațiului de joacă sau pentru camera copilului. Iar o mochetă roșie sau personalizată va face ca evenimentul tău să fie unul memorabil.

3. Mocheta oferă un sentiment special

Ai văzut vreodată un hotel de lux fără mochetă? Este varianta cea mai populară în hoteluri, pentru acoperirea pardoselilor din camere, tocmai pentru a oferi oaspeților un confort sporit. O mochetă poate fi un element de fond neutru sau un punct focal, în nuanțe îndrăznețe și vibrante.

Cert este că mocheta îți dă un feeling special, atât vizual cât și senzorial. Confortul, siguranța, cât și căldura fac din mochetă o opțiune demnă de luat în seamă în selectarea pardoselii potrivite.

Pro Confort – Lideri pe Piața de Pardoseli din România!

Te așteptăm și pe tine online (pe www.proconfortcarpet.ro) sau în magazinul Pro Confort, situat la doar 10 minute de Piața Universității, București. Aici te vei bucura de un spațiu architectural deosebit și vei simți spiritul echipei noastre, gata să te îndrume în alegerea produsului ideal pentru proiectul tău.

pro-confort-carpet-lideri-pe-piata-de-pardoseli-din-romania

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *