Inspiratie

Mocheta – Cea mai potrivita alegere pentru birouri

Perpetual 966 Xtra Perpetual 50F 60F  6100 sqm  Murawa Office Park pro confort 1

Mocheta si mai ales mocheta de trafic intens pentru birouri, tratata antistatic si antimurdarire, ignifugata, asigura un confort sporit, o intretinere facila si ieftina, precum si crearea unei atmosfere primitoare si calde atat in unitatile din industria ospitaliera (birouri, receptii, holuri, scari, vile, pensiuni, hoteluri, restaurante, sali eveniment, cluburi si baruri), cat si in birouri sau spatii comerciale mai speciale.

Mocheta de birou indeplineste multe calitati necesare unei pardoseli optime menite sa satisfaca nevoile si confortul unor grupuri mari de oameni. De aceea, observam ca multe cladiri destinate birourilor sunt amenajate folosindu-se mocheta.

Care sunt avantajele pe care le prezinta mocheta pentru birouri?

 • Rezista foarte bine la trafic si are o durata de viata mare – firul sau regenerabil nu ii permite sa se degradeze usor indiferent de intensitatea traficului. Isi mentine uniformitatea si culoarea pentru un timp indelungat iar datorita posibilitatii de inlocuire pe bucati (daca este mocheta in dale) ii creste semnificativ durata de viata.
 • Este usor de montat si de inlocuit – mocheta birou se instaleaza rapid si usor. Depinzand doar de tipul pardoselii de suport si de destinatia camerei, mocheta se poate lipi sau fixa cu banda de tip arici (Velcro) sau chiar cu banda dublu adeziva. Indiferent daca se opteaza pentru cea in dale sau in role, timpul de montaj este scurt comparativ cu alte tipuri de pardoseala. In plus, mocheta birou in role se poate monta pe trepte, in timp ce mocheta in dale permite inlocuirea dalelor uzate fara a fi necesara schimbarea mochetei in intregime.
 • Este confortabila – confortul tactil pe care il reda mocheta birou este greu de inlocuit de alte tipuri de pardoseala. Datorita firului sau regenerabil permite o pasire usoara. De asemenea, mentine caldura incaperii si, din acest motiv, in anotimpurile reci este foarte apreciata.
 • Creeaza un mediu placut si prietenos – aspectul sau uniform si posibilitatea de asortare cu mobilierul creeaza senzatia unui ambient deosebit de placut si reconfortant. Adesea ofera senzatia de luminozitate unei incaperi.
 • Izoleaza termic si fonic incaperile – datorita fibrei sale si in special daca se monteaza peste underlay mocheta birou constituie o bariera fonica si termica exceptionala mentinand caldura si intimitatea unei incaperi. Aceasta absoarbe zgomotul unei incaperi.
 • Se curata si se intretine usor – mocheta birou necesita doar aspirare regulata (saptamanal sau zilnic daca traficul este intens), iar numai in cazuri exceptionale (daca se pateaza) trebuie curatata cu solutii speciale pentru mocheta. Retine praful si murdaria, iar unele tesaturi rezista impecabil la pete si la grasimi.
 • Este o suprafata antiderapanta – o calitate de apreciat la pardoseala dintr-un spatiu public. Riscul accidentarilor provocate de alunecari sau cazaturi este mult mai scazut decat in cazul altor tipuri de pardoseala. Din acest motiv, aceast tip de mocheta este considerata sigura.
 • Are proprietati antialergice, antibacteriene si antistatice – multe persoane care sufera de alergii prefera mocheta birou intrucat aceasta retine praful, murdaria si alergenii impiedicand imprastierea lor in aer.
 • Este ignifuga – datorita tratamentelor de ignifugare aplicate mochetei pentru birou, aceasta impiedica extinderea si chiar aparitia incendiilor. Acest lucru este extrem de important pentru spatii cu flux mare de oameni. Din acest motiv, mocheta birou consituie o suprafata sigura.
 • Costuri avantajoase – luand in considerare raportul calitate-pret, mocheta birou se gaseste la preturi accesibile si potrivite pentru toate buzunarele. Daca mocheta din lana este printre cele mai costisitoare tipuri de mocheta, exista solutii mai avantajoase precum mocheta din amestec (lana si poliamida sau poliamida si polipropilena) care mentin o parte dintre cele mai importante calitati ale mochetei la preturi mult mai scazute.
 • Se poate personaliza – in functie de preferinte, mocheta birou poate fi personalizata imbinand culorile si modelele preferate sau creand un stil unic care sa reflecte personalitatea.

Mocheta – Alegerea ideala pentru birouri!

Mocheta pentru birou de trafic intens, rezistenta la scaune si la fluxul de persoane, se gaseste intr-o multime de culori si modele, si, in functie de preferinte, aceasta se poate personaliza oferind un aer distinct spatiilor de birouri. Este o alegere avantajoasa si confortabila pentru amenajrea spatiilor de birouri, motiv pentru care o vom regasi in multe institutii publice sau private.

În industria pardoselilor din Romania, noi suntem lideri de piata! Avand cea mai longeviva experienta, o gama variata de produse, preturi competitive si servicii de calitate, ne remarcam cu usurinta fata de alti distribuitori de pardoseli.

Nu ezitati sa ne vizitati showroom-ul sau sa vizualizati produsele din catalogul nostru #ProConfortCarpet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *