Informativ, Noutăți

Avantajele mochetei în dale

Color Kempen Communicatie Pro Confort

Mocheta în dale sau mocheta modulară este folosită, cu precădere, în spații de business – clădiri de birouri, săli de conferințe, cazinouri, hoteluri, restaurante, grădinițe etc. Este o variantă deosebit de convenabilă și modernă, iar din cauza aceasta foarte mulți aleg să o folosească. Se pot combina diferite modele sau design-uri, iar rezultatul să fie cu adevărat spectaculos.

Procesul de montare este unul relativ simplu, fiind executat direct pe pardoseală. Pe spatele bucăților de mochetă există instrucțiuni, astfel că nu aveți cum să dați greș în îmbinarea lor.

Un alt avantaj al acestui tip de mochetă este faptul că în momentul în care o parte din ea se deteriorează (se pătează, se strică, se decolorează etc.) nu este nevoie să fie înlocuită mocheta din toată camera, ci doar partea care a suferit schimbări. În plus, ea este special creată pentru locurile cu trafic intens, fiind foarte rezistentă.

 


Pentru birourile unde există foarte multe cabluri sau fire, mocheta modulară este cea mai bună investiție deoarece oferă accesul la acestea fără prea mari bătăi de cap. La fel de necesară este și pentru spațiile neregulate sau pentru camere în care există mult mobilier.


Vă invităm să răsfoiți catalogul nostru online pentru a vedea culori, modele și texturi ale mochetelor dale disponibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *